Hondenfotograaf

Jullie band in beeld gebracht

Jullie contact, die ene blik, in actie, samen en apart. De unieke verbinding tussen jou en je dier in beeld brengen, is wat ik het allerliefste doe als hondenfotograaf in Zeeland. Er zijn verschillende momenten die je wellicht voor altijd wil vasthouden in herinnering. Bijvoorbeeld de eerste keer met je puppy op het strand, die betekenisvolle blik van herkenning naar jou, of de speelsheid zoals je viervoeter op ontdekkingstocht gaat.

Fotografie in de natuur

In een natuurlijke omgeving breng ik jouw hond vanuit zijn of haar eigen karakter in beeld. Beelden waar de eigenheid vanaf spatten. De uitzinnigheid waarmee je hond over het strand rent, speelt in het water en door het zand rolt. De verrukking zoals je hond zich vrij voelt in de natuur en enthousiast wanneer hij bij je terugkomt. Dat zijn de momenten waarbij ik met mijn camera in aanslag precies het juiste moment vastleg.

hondenfotograaf
hondenfotograaf

Fotoshoot voor privé en bedrijf

De communicatie tussen mens en dier vind ik prachtig. Tijdens de fotoshoot leg ik deze band van vertrouwen en contact vast. Hiermee ontvang je een unieke herinnering op beeld van jullie connectie. De foto’s zijn bruikbaar voor print, social media en website. Naast de fotoshoot ‘Jij en je dier’ bied ik ook de shoot ‘Jij en je bedrijf’ aan. Bekijk mijn Portfolio voor de verschillende type shoots.

 

 

Hoe ga ik te werk?

 1. Van tevoren bepalen we de locatie waar jij je viervoeter graag wil vastleggen. Dit kan zijn in het bos, het strand, thuis, of een andere locatie naar keuze.
 2. Op de afgesproken plek nemen we alle tijd om kennis te maken met elkaar, met je hond en de camera. Is de locatie nieuw voor het dier?
  Zorg dan dat je ruim van tevoren aanwezig bent, zodat hij/zij ruimte heeft om de omgeving te verkennen.
 3. Wanneer jullie beiden ontspannen? zijn, starten we met het maken van de foto’s.
 4. Na de shoot selecteer ik de beste foto’s. Je ontvangt de foto’s digitaal via WeTransfer.
 5. Bij akkoord plaats ik de gemaakte foto’s op mijn website. Heb je dit liever niet? Laat het me even weten.

Teamwork, vertrouwen en plezier staan centraal tijdens mijn fotoshoot. Kortom, samen maken we er een ontspannen shoot van met mooie foto’s als resultaat.

Praktische informatie

 • De duur van de fotoshoot is afhankelijk van je wensen. Daarnaast spelen invloeden van buitenaf mee, zoals weersomstandigheden, de locatie en hoe de hond zich voelt en gedraagt. Ik adviseer om extra tijd na de shoot vrij te houden, zodat er voldoende ruimte is voor eventuele uitloop.
 • Schone dieren, materialen en bijpassende kleding dragen bij aan een mooier resultaat.
 • Een fotoshoot basis pakket 1 vanaf  €75,00
 • Zie meer info onder de knop Tarieven

Wat te doen bij slecht weer?

Het weer kun je niet afdwingen. Samen bepalen we of het weer geschikt is voor de fotoshoot. Zo niet, dan maken we een nieuwe afspraak.

 

Copyright en auteursrecht: Carla de Reus
Meer weten over de mogelijkheden van fotografie “Door de lens van Carla”? Stuur me vrijblijvend een berichtje. Ik denk graag met je mee om de foto’s te creëren die jij in gedachten hebt.