Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

13Beoordelingen«1of2»
Recensie voor Puppy training
0/5
Hondentraining

De trainingen van Carla zijn echt super goed.
Voor haar staat een positieve manier van leren centraal.
Zowel in de groepstraining als de persoonlijke training geeft ze aanwijzingen hoe om te gaan met je hond. Vooral haar inlevingsvermogen voor mens en dier is geweldig. Zij geeft met haar adviezen, handvaten voor de hondenbezitter om je eigen hond beter te leren kennen. Bovendien laat ze zien hoe wij als mens nog van onze eigen hond kunnen leren. Je leert als het ware kijken door de ogen van je hond.
Op deze wijze snap je waarom de hond bepaald gedrag vertoont. Het is dan aan de baasjes om het geleerde toe te passen.
Carla is een toptrainer en een bovenal een geweldige lieve vrouw, die hart heeft voor mens en dier.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Liefs van Indy
Puppy training Hondenschool In Contact Dreischor

Carla is een lieve, warme vrouw met haar hart voor de hondjes. Goede training gehad met veel tips. Ze neemt de tijd voor jou en je hond. Ik raad de training bij Carla zeker aan. Ga zo door Carla!!!!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Bessie

Carla kwam bij ons thuis om een training tussen ons als baasjes en de hond nieuwe bewustwording bij te brengen. Wij hebben in de tijd dat ze bij ons was veel nieuwe ervaringen en inzichten mogen ontvangen. Hoe de hond op onze energie reageert, hij wij daar het beste op kunnen reageren. En wat de lievelinge plekjes zijn om de hond te belonen of te aaien. Heel fijn en verrijkend om dit te mogen ontvangen.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Behendigheid met mijn hond was nog 1 van mijn wensen

Al 35 jaar bouviers maar nog nooit behendigheid gedaan. Drie weken geleden begonnen bij Carla.
Bij behendigheid komt best veel kijken , maar wat een geweldig mens is het. Vele goede tips en aanwijzingen gehad.
Ik ben zooooo blij met de tips, Elmo en ik gaan heel goed vooruit ook buiten de behendigheidtraining. En het belangrijkste is dat Elmo het ook SUPER vind.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Onze basiscursus zit er bijna op, nog 1 les te gaan

Carla, je hebt het super gedaan. Je kijkt naar ieder individu en lost de problemen op met zowel je honden- als mensenkennis. Een hele mooie eigenschap wat jou sterk maakt in hetgeen wat je doet! Je hebt mij leren kijken door de ogen van de hond. Heel erg bedankt daarvoor en graag sluiten we aan in een vervolgcursus!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Een superervaring!

In no time en op een hele relaxte manier pakt Carla de problemen aan waar ik met mijn hond tegenaan liep. Je merkt dat ze deskundig is. Carla geeft tips en leert je te letten op de kleinste signalen waardoor de omgang met de hond nóg fijner wordt. Voor mij een aanrader en fijn om je hond beter te begrijpen.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Noor

Carla……een geweldig mens!! Samenwerken vanuit een driehoeks-uitgangspunt….hond-baasje-Carla. Kijken naar de lichaamstaal van je hond, hoe reageert het baasje en deze gedragingen zo nodig begeleiden, sturen, en stapje voor stapje vertrouwen geven. Met veel geduld, liefde voor de hond…dus niet alleen maar blindelings commando’s  aanleren met frustratie als gevolg als het niet lukt. Dit is mijn ervaring met Noor (onze flatcoated/labradoodle  een herplaatser van bijna 2 jaar) die dol is op zwemmen en los lopen langs de dijk maar niet terug aangelijnd wilde worden. ( zeer frustrerend) En dan komt Carla op ons levenspad en samen krijgen we het voor elkaar om het aanlijnen wel aan te leren…hoe dan??? Advies / tips van Carla en dit zo goed mogelijk opvolgen(niet eigenwijs zijn). En zodoende hebben we het vertrouwen van Noor weer gewonnen en heeft ze geleerd dat aanlijnen haar ook iets leuks oplevert namelijk haar vrijheid terug of een super lekker stukje worst. En het LUKT!!!! Ja echt…zooooo blij, zowel Noor als ik. Wilt u nog een voorbeeld? Eerste periode  heel ontspannen in het gras gaan zitten, geen 10x roepen maar 1x en veeel geduld en weer vrij laten, zo mooi om te zien als ze nu komt om zomaar even te snuffelen uit zichzelf!!!!!! Het is dat ik hoogtevrees hebt maar anders klom ik op de daken om het uit te schreeuwen…..heb je probleemgedrag met je hond?? Ga naar Carla de Reus en sta open voor haar werkwijze…ik hoop nog heel lang te genieten van mijn hond en de vele wandelingen langs strand, zeedijk of bos met een superblij gevoel. Thanks Carla 😘

Emailadres
Recensie voor Fotografie
0/5
Fotoshoot Dune

De fotoshoot met Carla was een leuke ervaring die er heel relaxt aan toe ging. Ze nam de tijd en pakte de goede momenten voor de foto. Dune voelde zich ook erg op haar gemak bij Carla, waardoor de foto’s erg mooi zijn geworden. Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s en zou het zo weer doen!

Emailadres
Recensie voor Fotografie
0/5
Empathie achter de lens

Logeerhond Belle mocht mee op shoot met Carla. Spontane actie, want hoe leuk is het mijn vriendin te verrassen op haar verjaardag. Carla maakte tijd vrij. Languit in het gras of gehurkt op eigen risico aan de waterlijn. Zij leeft zich in, wat goed is voor de hond en wat ik als kado voor ogen hield. Keuze alom. Genoten van het moment en blije emoties van mijn vriendin!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Liefde en plezier.

Carla, onze eerste ontmoeting was toen ik bij de puppycursus van Frauke kwam kijken of dat wat voor mij en onze nieuwe pup zou zijn. Jouw “open en oordeelvrije” manier van kijken sprak mij meteen aan. Nadat ik met Barney de puppycursus en basiscursus bij Frauke doorlopen had wilde ik toch graag nog met hem bezig blijven. En wel het liefst op de manier van “samen werken” met je hond. Deelnemen in de door jou gegeven vervolgcursus heeft mij en Barney heel veel opgeleverd. Steeds opnieuw liet jij ons zien en ervaren hoe belangrijk plezier is. Denken vanuit de hond en aansluiten bij de hond, bevestigen en vooral ook belonen van gewenst gedrag blijf jij steeds benadrukken. Jij hebt mij nog eens laten inzien dat het geweldig is om te genieten van de hond, hem hond te laten zijn met zijn eigen hondengedrag. Dat het niet de bedoeling is om hem te vormen naar een soort van te voren bedacht ideaalplaatje. Van jou eerlijke en altijd liefdevolle feedback op mijn eigen gedrag en de invloed daarvan op Barney heb ik enorm veel geleerd. Het is fijn om zonder “moeten” wekelijks weer geactiveerd te worden om te blijven leren. Ik heb alweer zin om aan het vervolg op de afgelopen vervolgcursus deel te nemen. Tot nu toe alvast DANK JE WEL

Emailadres
13Beoordelingen«1of2»