Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

17 reviews « 1 of 2 »
Recensie voor Training
0/5
Leren en ontwikkelen

In oktober 2020 kwam Djoelz in ons leven. Djoelz is een 4 jarige bastaard afkomstig van Corfu (Griekenland) Voor Djoelz hebben we twee anderen honden gehad. Nooit eerder een training of cursus gevolgd maar nu kwamen we in een andere situatie terecht. Een hond die onzeker is in ons verkeer, gewoonten, geluiden enz. Blaft naar alle honden die op haar pad komen. We probeerden er met rust en geduld iets van te maken maar een ontspannen wandeling is het niet. Uiteindelijk bij Carla aangeklopt op het moment dat we zelf niet verder kwamen en gingen twijfelen. We hadden dringend professionele begeleiding nodig. We hebben inmiddels twee privélessen gehad en het is niet allen voor Djoelz leerzaam maar vooral voor ons. Nooit bij heel veel zaken stilgestaan. De wijze waarop Carla de training aanpakt is bijzonder; bewustwording, leren kijken naar je hond maar ook naar jezelf.
Adviezen en huiswerk. Op positieve wijze samen ontwikkelen: je hond en jij. Dank je wel Carla. We gaan verder met je!!!

Emailadres
c.schaafsma@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Puppy cursus

Met onze pup lizzy de puppycursus gevolgd bij carla.
Ik heb ontzettend veel geleerd bij carla tijdens de trainingen.
Wat ik als waardevol ervaren heb.is dat carla je leer inzien om het gedrag/lichaamstaal van je pup te herkennen.
Ze geeft je veel persoonlijke tips.
Als hond en baasje elkaar aanvoelen kun je zoveel bereiken en aanleren bij je hond.

De trainingen waren iedere keer weer zo leerzaam.carla doet het met veel enthousiasme.
Bedankt carla!!!!!

Emailadres
hvandenbos@zeelandnet.nl
Recensie voor Training
0/5
Wat een verademing!

Bij Carla ben je op het juiste adres wanneer je niet alleen meer over je hond wil leren, Carla laat je op een prettige manier zien wat je hond nodig heeft maar ook hoe je zelf op je hond overkomt, hierdoor leer je kijken naar je hond en zien wat hij/zij nodig heeft of wil. Mijn hond maar vooral ook ik zelf zijn door deze benadering als een drie-traps raket vooruit gegaan in een paar lessen!

Carla bedankt.
Groet, Kees en die kleine smurf!

Emailadres
heijdenk@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Zoveel meer dan training

Cooper en wij hebben de puppycursus en de basiscursus gevolgd bij Carla. Voor ons was al snel duidelijk dat de training voor ons nog belangrijker was dan voor Cooper. Carla heeft ons geleerd om naar ons gedrag te kijken icm de opvoeding van een pup. Al snel leerden we: het gaat om het (willen) en kunnen begrijpen van je hond en daarop je gedrag aanpassen. Dit was voor ons een enorme eye-opener en nu (inmiddels bijna 4 maanden later) is dit nog steeds iets waar we bij stilstaan.
Carla krijgt het voor elkaar om je te leren vanuit je hond te gaan denken, als baas is die tool zo ontzettend fijn, daardoor kun je op je gevoel gaan handelen. En als we toch even twijfelen? Carla staat voor ons klaar en helpt ons weer op weg. En Cooper? Die herkent zelfs de stem van Carla door de telefoon en is dol op haar!

Emailadres
rverhoek@zeelandnet.nl
Recensie voor Puppy training
0/5
Hondentraining

De trainingen van Carla zijn echt super goed.
Voor haar staat een positieve manier van leren centraal.
Zowel in de groepstraining als de persoonlijke training geeft ze aanwijzingen hoe om te gaan met je hond. Vooral haar inlevingsvermogen voor mens en dier is geweldig. Zij geeft met haar adviezen, handvaten voor de hondenbezitter om je eigen hond beter te leren kennen. Bovendien laat ze zien hoe wij als mens nog van onze eigen hond kunnen leren. Je leert als het ware kijken door de ogen van je hond.
Op deze wijze snap je waarom de hond bepaald gedrag vertoont. Het is dan aan de baasjes om het geleerde toe te passen.
Carla is een toptrainer en een bovenal een geweldige lieve vrouw, die hart heeft voor mens en dier.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Liefs van Indy
Puppy training Hondenschool In Contact Dreischor

Carla is een lieve, warme vrouw met haar hart voor de hondjes. Goede training gehad met veel tips. Ze neemt de tijd voor jou en je hond. Ik raad de training bij Carla zeker aan. Ga zo door Carla!!!!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Bessie

Carla kwam bij ons thuis om een training tussen ons als baasjes en de hond nieuwe bewustwording bij te brengen. Wij hebben in de tijd dat ze bij ons was veel nieuwe ervaringen en inzichten mogen ontvangen. Hoe de hond op onze energie reageert, hij wij daar het beste op kunnen reageren. En wat de lievelinge plekjes zijn om de hond te belonen of te aaien. Heel fijn en verrijkend om dit te mogen ontvangen.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Behendigheid met mijn hond was nog 1 van mijn wensen

Al 35 jaar bouviers maar nog nooit behendigheid gedaan. Drie weken geleden begonnen bij Carla.
Bij behendigheid komt best veel kijken , maar wat een geweldig mens is het. Vele goede tips en aanwijzingen gehad.
Ik ben zooooo blij met de tips, Elmo en ik gaan heel goed vooruit ook buiten de behendigheidtraining. En het belangrijkste is dat Elmo het ook SUPER vind.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Onze basiscursus zit er bijna op, nog 1 les te gaan

Carla, je hebt het super gedaan. Je kijkt naar ieder individu en lost de problemen op met zowel je honden- als mensenkennis. Een hele mooie eigenschap wat jou sterk maakt in hetgeen wat je doet! Je hebt mij leren kijken door de ogen van de hond. Heel erg bedankt daarvoor en graag sluiten we aan in een vervolgcursus!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Een superervaring!

In no time en op een hele relaxte manier pakt Carla de problemen aan waar ik met mijn hond tegenaan liep. Je merkt dat ze deskundig is. Carla geeft tips en leert je te letten op de kleinste signalen waardoor de omgang met de hond nóg fijner wordt. Voor mij een aanrader en fijn om je hond beter te begrijpen.

Emailadres
17 reviews « 1 of 2 »