Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

26 reviews « 1 of 3 »
Recensie voor Hondentraining
0/5
Boef

Door de coronapandemie konden wij geen puppycursus volgen. Het omgaan (socialiseren) van onze Welsh terriër is hierdoor niet zo verlopen zoals wij dat gewenst hadden. Als Boef ,onze hond, losloopt in de buurt van andere honden dan gaat ze daar op af om ter rennen en te spelen. Het luisteren naar de baas is er dan niet meer bij. Toen Boef 1 jaar en tien maanden was besloten we alsnog naar een hondenschool te gaan om te kijken of we aan dit probleem iets konden doen. Na één les van Carla zijn wij met onze camper op vakantie gegaan. We hadden ondertussen wel geleerd dat we de hondentaal moesten leren begrijpen. Héél boeiend zo’n nieuwe taal leren. Eén keer tijdens een bergwandeling een hachelijk momentje meegemaakt. Boef liep los met een lange lijn achter zich aan. Opeens zag ze een hert en samen renden ze een ravijn in. Alle HIER en andere termen brachten Boef niet terug. Gelukkig kwam ze alsnog na een paar minuten tegen de helling oplopen. De lijn was gelukkig nergens achter blijven steken. Ik heb haar knarsetandend beloond voor haar ’goede’ gedrag. Ze was namelijk teruggekomen. Terug in Nederland zijn we weer naar Carla gegaan. In vier lessen hebben wij vervolgens (nog) beter leren communiceren met onze hond. Het luisteren is een stuk beter. Soms is er nog wel eens een moment tijdens het loslopen dat de soortgenoot belangrijker is dan de baas. We zien echter vooruitgang en genieten ondertussen van de communicatie in de voor ons nieuwe taal.
Bedankt Carla

Emailadres
pllslegt@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Recensie

Het afgelopen half jaar hebben wij met onze Duitse herder Nora (herplaatser) training gevolgd bij Carla.
Vooral de ongedwongen sfeer vonden we heel prettig, iedere hond en zijn/haar baas krijgt begeleiding aan de hand van zijn/haar behoefte.
We hebben veel geleerd over het gedrag van Nora en hoe hier op een juiste manier op te reageren, zoals de momenten om haar te belonen en ook de grenzen aan te
te geven. Dit alles heeft zeker tot een betere verstandhouding geleid. Het is een goede basis van waaruit we verder kunnen gaan!

Emailadres
famcdekker@zeelandnet.nl
Recensie voor Fotografie
0/5
Mooi mens met hart voor de hond

Wat een fantastische foto’s om de tijd van onze Lara als pup vast te leggen. Je neemt de tijd om het resultaat te krijgen waar ik naar op zoek was. Deze heb ik gekregen en meer! Het was oprecht een leuke middag met elkaar in een mooi natuurgebied. Ook Lara zie je ontspannen en je hebt haar vast kunnen leggen zoals we haar kennen.

Ook tevreden over de puppy cursus, waar ik elke week meer leer. Het is een slimme hond, die stapjes vooruit zet. Het is aan mij om in contact te zijn met haar en gewenst gedrag aan te leren. Je geeft een goed voorbeeld, wat ook goed te volgen is.

Over all, je bent een mooi mens met een hart voor de hond. Dat spreekt door in alles wat je doet. Dank je wel!Puppy fotoshoot

Emailadres
mirjam-1987-@hotmail.com
Recensie voor Training
0/5
training met Axl

Veel geleerd bij Carla, in een ongedwongen en fijne sfeer. Van schuchter en in het begin lui puppy is Axl uitgegroeid tot een fijne puber. Consequent belonen van goed gedrag en negeren van wat wij niet willen is de sleutel. Carla bedankt voor een mooi half jaar.

Emailadres
rinuskleppe@hetnet.nl
Recensie voor Training
0/5
Leren om vanuit de hond te denken

Carla heeft mij geleerd om vanuit de hond te kijken. Uitsluitend gewenst gedrag belonen werpt zijn vruchten af. Door dit consequent te doen, krijg je een hond die goed luistert en dit nog leuk vindt ook!

Emailadres
Gdenboerkpn2019@kpnmail.nl
Recensie voor Training
0/5
Plezier en zelfvertrouwen

Na een redelijk uitdagende puberteit van mijn lieve, lieve labrador Bram besloot ik om weer te beginnen met trainen. Ik merkte dat de connectie tussen hem en mij verminderd was. Althans, dat dacht ik, ik ben degene die onzeker was geworden. Wat uiteraard ook impact had op Bram zijn gedrag. Carla heeft mij geholpen om dat zelfvertrouwen en het plezier weer terug te vinden in samenwerken met je hond. Ik ben weer aardig opgefrist qua kennis wat stiekem toch wel een beetje weggezakt was. Hierdoor kan ik beter inzien en aanvoelen wat Bram nodig heeft. Bram loopt weer kwispelend naast me en luistert een stuk beter. Ik ga zeker weer verder bij Carla, maar nu even pauze en vooral genieten van Bram!

Emailadres
Daphneluijsterburg@hotmail.com
Recensie voor Training
0/5
Puppycursus

Een pup in huis.. dat vergt tijd en aandacht! Carla heeft ons geleerd om onze kleine pup beter te begrijpen, zijn gedrag te herkennen en hoe we zelf hierop het beste kunnen reageren-of negeren. Daarnaast waren de lessen zeer praktisch en werd er gekeken/ besproken waar onze behoefte lag. Vragen werden altijd beantwoord of in de praktijk geoefend zodat we thuis weer verder konden. Kort samengevat een echt aanrader om van ”het niet (goed) begrijpen van je grote vriend” naar ”samenwerken met je grote vriend” te groeien. Onze pup ging met plezier mee naar de trainingen, natuurlijk ook om als afsluiting nog even gezellig met zijn vriendjes te spelen. Bedankt Carla voor je waardevolle lessen!

Emailadres
rozanne_flikweert@hotmail.nl
Recensie voor Training
0/5
Bewustwording en hanteren

Na twee individuele sessies bij Carla met onze hond, kregen we ook nog de mogelijkheid om in de maanden juli en augustus 2021, een training te volgen. Iedere donderdagavond werden we ons bewuster van het gedrag van onze hond: wat voor signaal geeft mijn hond, hoe speel ik in op het gedrag zodat de hond, in ons geval, zich veilig voelt. Belonen, gebruiken maken van je stem. We dachten dat het een cursus was voor de hond maar we keken aan het eind van de cursus terug op een stuk bewustwording bij ons zelf waar wij en onze hond beter van zijn geworden. Meer het samenspel zijn gaan begrijpen. Hebben de spelregels beter leren hanteren. Soms was een les een confrontatie met jezelf maar het gaf altijd positief resultaat en dat gaf de spirit.
Wij gaan verder met het geleerde en blijven op welke wijze dan ook contact houden met Carla.Topper!

Emailadres
c.schaafsma@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Maatwerk, lichaamstaal en interactie!!

Carla biedt maatwerk, want ze bekijkt wat voor soort hond je hebt, wat het karakter is, waar hij of zij interesse in heeft, hoe jij als baasje bent en doet en anticipeert daarop. Ze is vnl. gericht op de lichaamstaal en de interactie tussen baas en hond en om die reden had ik voor haar hondenschool gekozen. Dit heeft ze zeker waargemaakt. Je kunt haar alles vragen en ik heb veel praktische tips gekregen.
Dat de groep continu wisselt en rassen en leeftijden door elkaar lopen, vind ik een pluspunt. Dat maakt het dynamisch en extra leerzaam.
Grootste leerpunt voor mij: beredeneer alles vanuit de hond; wat maakt het voor hem leuk of aantrekkelijk?
En eigenlijk is het een leerschool voor baasjes; wij moeten het meest aan onszelf werken😜

Emailadres
jackyreinhoud@solcon.nl
Recensie voor Training
0/5
Leren en ontwikkelen

In oktober 2020 kwam Djoelz in ons leven. Djoelz is een 4 jarige bastaard afkomstig van Corfu (Griekenland) Voor Djoelz hebben we twee anderen honden gehad. Nooit eerder een training of cursus gevolgd maar nu kwamen we in een andere situatie terecht. Een hond die onzeker is in ons verkeer, gewoonten, geluiden enz. Blaft naar alle honden die op haar pad komen. We probeerden er met rust en geduld iets van te maken maar een ontspannen wandeling is het niet. Uiteindelijk bij Carla aangeklopt op het moment dat we zelf niet verder kwamen en gingen twijfelen. We hadden dringend professionele begeleiding nodig. We hebben inmiddels twee privélessen gehad en het is niet allen voor Djoelz leerzaam maar vooral voor ons. Nooit bij heel veel zaken stilgestaan. De wijze waarop Carla de training aanpakt is bijzonder; bewustwording, leren kijken naar je hond maar ook naar jezelf.
Adviezen en huiswerk. Op positieve wijze samen ontwikkelen: je hond en jij. Dank je wel Carla. We gaan verder met je!!!

Emailadres
c.schaafsma@gmail.com
26 reviews « 1 of 3 »