Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

20 reviews « 1 of 2 »
Recensie voor Training
0/5
Puppycursus

Een pup in huis.. dat vergt tijd en aandacht! Carla heeft ons geleerd om onze kleine pup beter te begrijpen, zijn gedrag te herkennen en hoe we zelf hierop het beste kunnen reageren-of negeren. Daarnaast waren de lessen zeer praktisch en werd er gekeken/ besproken waar onze behoefte lag. Vragen werden altijd beantwoord of in de praktijk geoefend zodat we thuis weer verder konden. Kort samengevat een echt aanrader om van ”het niet (goed) begrijpen van je grote vriend” naar ”samenwerken met je grote vriend” te groeien. Onze pup ging met plezier mee naar de trainingen, natuurlijk ook om als afsluiting nog even gezellig met zijn vriendjes te spelen. Bedankt Carla voor je waardevolle lessen!

Emailadres
rozanne_flikweert@hotmail.nl
Recensie voor Training
0/5
Bewustwording en hanteren

Na twee individuele sessies bij Carla met onze hond, kregen we ook nog de mogelijkheid om in de maanden juli en augustus 2021, een training te volgen. Iedere donderdagavond werden we ons bewuster van het gedrag van onze hond: wat voor signaal geeft mijn hond, hoe speel ik in op het gedrag zodat de hond, in ons geval, zich veilig voelt. Belonen, gebruiken maken van je stem. We dachten dat het een cursus was voor de hond maar we keken aan het eind van de cursus terug op een stuk bewustwording bij ons zelf waar wij en onze hond beter van zijn geworden. Meer het samenspel zijn gaan begrijpen. Hebben de spelregels beter leren hanteren. Soms was een les een confrontatie met jezelf maar het gaf altijd positief resultaat en dat gaf de spirit.
Wij gaan verder met het geleerde en blijven op welke wijze dan ook contact houden met Carla.Topper!

Emailadres
c.schaafsma@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Maatwerk, lichaamstaal en interactie!!

Carla biedt maatwerk, want ze bekijkt wat voor soort hond je hebt, wat het karakter is, waar hij of zij interesse in heeft, hoe jij als baasje bent en doet en anticipeert daarop. Ze is vnl. gericht op de lichaamstaal en de interactie tussen baas en hond en om die reden had ik voor haar hondenschool gekozen. Dit heeft ze zeker waargemaakt. Je kunt haar alles vragen en ik heb veel praktische tips gekregen.
Dat de groep continu wisselt en rassen en leeftijden door elkaar lopen, vind ik een pluspunt. Dat maakt het dynamisch en extra leerzaam.
Grootste leerpunt voor mij: beredeneer alles vanuit de hond; wat maakt het voor hem leuk of aantrekkelijk?
En eigenlijk is het een leerschool voor baasjes; wij moeten het meest aan onszelf werken😜

Emailadres
jackyreinhoud@solcon.nl
Recensie voor Training
0/5
Leren en ontwikkelen

In oktober 2020 kwam Djoelz in ons leven. Djoelz is een 4 jarige bastaard afkomstig van Corfu (Griekenland) Voor Djoelz hebben we twee anderen honden gehad. Nooit eerder een training of cursus gevolgd maar nu kwamen we in een andere situatie terecht. Een hond die onzeker is in ons verkeer, gewoonten, geluiden enz. Blaft naar alle honden die op haar pad komen. We probeerden er met rust en geduld iets van te maken maar een ontspannen wandeling is het niet. Uiteindelijk bij Carla aangeklopt op het moment dat we zelf niet verder kwamen en gingen twijfelen. We hadden dringend professionele begeleiding nodig. We hebben inmiddels twee privélessen gehad en het is niet allen voor Djoelz leerzaam maar vooral voor ons. Nooit bij heel veel zaken stilgestaan. De wijze waarop Carla de training aanpakt is bijzonder; bewustwording, leren kijken naar je hond maar ook naar jezelf.
Adviezen en huiswerk. Op positieve wijze samen ontwikkelen: je hond en jij. Dank je wel Carla. We gaan verder met je!!!

Emailadres
c.schaafsma@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Puppy cursus

Met onze pup lizzy de puppycursus gevolgd bij carla.
Ik heb ontzettend veel geleerd bij carla tijdens de trainingen.
Wat ik als waardevol ervaren heb.is dat carla je leer inzien om het gedrag/lichaamstaal van je pup te herkennen.
Ze geeft je veel persoonlijke tips.
Als hond en baasje elkaar aanvoelen kun je zoveel bereiken en aanleren bij je hond.

De trainingen waren iedere keer weer zo leerzaam.carla doet het met veel enthousiasme.
Bedankt carla!!!!!

Emailadres
hvandenbos@zeelandnet.nl
Recensie voor Training
0/5
Wat een verademing!

Bij Carla ben je op het juiste adres wanneer je niet alleen meer over je hond wil leren, Carla laat je op een prettige manier zien wat je hond nodig heeft maar ook hoe je zelf op je hond overkomt, hierdoor leer je kijken naar je hond en zien wat hij/zij nodig heeft of wil. Mijn hond maar vooral ook ik zelf zijn door deze benadering als een drie-traps raket vooruit gegaan in een paar lessen!

Carla bedankt.
Groet, Kees en die kleine smurf!

Emailadres
heijdenk@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Zoveel meer dan training

Cooper en wij hebben de puppycursus en de basiscursus gevolgd bij Carla. Voor ons was al snel duidelijk dat de training voor ons nog belangrijker was dan voor Cooper. Carla heeft ons geleerd om naar ons gedrag te kijken icm de opvoeding van een pup. Al snel leerden we: het gaat om het (willen) en kunnen begrijpen van je hond en daarop je gedrag aanpassen. Dit was voor ons een enorme eye-opener en nu (inmiddels bijna 4 maanden later) is dit nog steeds iets waar we bij stilstaan.
Carla krijgt het voor elkaar om je te leren vanuit je hond te gaan denken, als baas is die tool zo ontzettend fijn, daardoor kun je op je gevoel gaan handelen. En als we toch even twijfelen? Carla staat voor ons klaar en helpt ons weer op weg. En Cooper? Die herkent zelfs de stem van Carla door de telefoon en is dol op haar!

Emailadres
rverhoek@zeelandnet.nl
Recensie voor Puppy training
0/5
Hondentraining

De trainingen van Carla zijn echt super goed.
Voor haar staat een positieve manier van leren centraal.
Zowel in de groepstraining als de persoonlijke training geeft ze aanwijzingen hoe om te gaan met je hond. Vooral haar inlevingsvermogen voor mens en dier is geweldig. Zij geeft met haar adviezen, handvaten voor de hondenbezitter om je eigen hond beter te leren kennen. Bovendien laat ze zien hoe wij als mens nog van onze eigen hond kunnen leren. Je leert als het ware kijken door de ogen van je hond.
Op deze wijze snap je waarom de hond bepaald gedrag vertoont. Het is dan aan de baasjes om het geleerde toe te passen.
Carla is een toptrainer en een bovenal een geweldige lieve vrouw, die hart heeft voor mens en dier.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Liefs van Indy
Puppy training Hondenschool In Contact Dreischor

Carla is een lieve, warme vrouw met haar hart voor de hondjes. Goede training gehad met veel tips. Ze neemt de tijd voor jou en je hond. Ik raad de training bij Carla zeker aan. Ga zo door Carla!!!!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Bessie

Carla kwam bij ons thuis om een training tussen ons als baasjes en de hond nieuwe bewustwording bij te brengen. Wij hebben in de tijd dat ze bij ons was veel nieuwe ervaringen en inzichten mogen ontvangen. Hoe de hond op onze energie reageert, hij wij daar het beste op kunnen reageren. En wat de lievelinge plekjes zijn om de hond te belonen of te aaien. Heel fijn en verrijkend om dit te mogen ontvangen.

Emailadres
20 reviews « 1 of 2 »