Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

Recensie voor Training
0/5
Behendigheid met mijn hond was nog 1 van mijn wensen

Al 35 jaar bouviers maar nog nooit behendigheid gedaan. Drie weken geleden begonnen bij Carla.
Bij behendigheid komt best veel kijken , maar wat een geweldig mens is het. Vele goede tips en aanwijzingen gehad.
Ik ben zooooo blij met de tips, Elmo en ik gaan heel goed vooruit ook buiten de behendigheidtraining. En het belangrijkste is dat Elmo het ook SUPER vind.

Recensie voor Training
0/5
Onze basiscursus zit er bijna op, nog 1 les te gaan

Carla, je hebt het super gedaan. Je kijkt naar ieder individu en lost de problemen op met zowel je honden- als mensenkennis. Een hele mooie eigenschap wat jou sterk maakt in hetgeen wat je doet! Je hebt mij leren kijken door de ogen van de hond. Heel erg bedankt daarvoor en graag sluiten we aan in een vervolgcursus!

Recensie voor Training
0/5
Een superervaring!

In no time en op een hele relaxte manier pakt Carla de problemen aan waar ik met mijn hond tegenaan liep. Je merkt dat ze deskundig is. Carla geeft tips en leert je te letten op de kleinste signalen waardoor de omgang met de hond nóg fijner wordt. Voor mij een aanrader en fijn om je hond beter te begrijpen.

Recensie voor Training
0/5
Noor

Carla……een geweldig mens!! Samenwerken vanuit een driehoeks-uitgangspunt….hond-baasje-Carla. Kijken naar de lichaamstaal van je hond, hoe reageert het baasje en deze gedragingen zo nodig begeleiden, sturen, en stapje voor stapje vertrouwen geven. Met veel geduld, liefde voor de hond…dus niet alleen maar blindelings commando’s  aanleren met frustratie als gevolg als het niet lukt. Dit is mijn ervaring met Noor (onze flatcoated/labradoodle  een herplaatser van bijna 2 jaar) die dol is op zwemmen en los lopen langs de dijk maar niet terug aangelijnd wilde worden. ( zeer frustrerend) En dan komt Carla op ons levenspad en samen krijgen we het voor elkaar om het aanlijnen wel aan te leren…hoe dan??? Advies / tips van Carla en dit zo goed mogelijk opvolgen(niet eigenwijs zijn). En zodoende hebben we het vertrouwen van Noor weer gewonnen en heeft ze geleerd dat aanlijnen haar ook iets leuks oplevert namelijk haar vrijheid terug of een super lekker stukje worst. En het LUKT!!!! Ja echt…zooooo blij, zowel Noor als ik. Wilt u nog een voorbeeld? Eerste periode  heel ontspannen in het gras gaan zitten, geen 10x roepen maar 1x en veeel geduld en weer vrij laten, zo mooi om te zien als ze nu komt om zomaar even te snuffelen uit zichzelf!!!!!! Het is dat ik hoogtevrees hebt maar anders klom ik op de daken om het uit te schreeuwen…..heb je probleemgedrag met je hond?? Ga naar Carla de Reus en sta open voor haar werkwijze…ik hoop nog heel lang te genieten van mijn hond en de vele wandelingen langs strand, zeedijk of bos met een superblij gevoel. Thanks Carla 😘

Recensie voor Fotografie
0/5
Fotoshoot Dune

De fotoshoot met Carla was een leuke ervaring die er heel relaxt aan toe ging. Ze nam de tijd en pakte de goede momenten voor de foto. Dune voelde zich ook erg op haar gemak bij Carla, waardoor de foto’s erg mooi zijn geworden. Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s en zou het zo weer doen!

Recensie voor Fotografie
0/5
Empathie achter de lens

Logeerhond Belle mocht mee op shoot met Carla. Spontane actie, want hoe leuk is het mijn vriendin te verrassen op haar verjaardag. Carla maakte tijd vrij. Languit in het gras of gehurkt op eigen risico aan de waterlijn. Zij leeft zich in, wat goed is voor de hond en wat ik als kado voor ogen hield. Keuze alom. Genoten van het moment en blije emoties van mijn vriendin!

Recensie voor Training
0/5
Liefde en plezier.

Carla, onze eerste ontmoeting was toen ik bij de puppycursus van Frauke kwam kijken of dat wat voor mij en onze nieuwe pup zou zijn. Jouw “open en oordeelvrije” manier van kijken sprak mij meteen aan. Nadat ik met Barney de puppycursus en basiscursus bij Frauke doorlopen had wilde ik toch graag nog met hem bezig blijven. En wel het liefst op de manier van “samen werken” met je hond. Deelnemen in de door jou gegeven vervolgcursus heeft mij en Barney heel veel opgeleverd. Steeds opnieuw liet jij ons zien en ervaren hoe belangrijk plezier is. Denken vanuit de hond en aansluiten bij de hond, bevestigen en vooral ook belonen van gewenst gedrag blijf jij steeds benadrukken. Jij hebt mij nog eens laten inzien dat het geweldig is om te genieten van de hond, hem hond te laten zijn met zijn eigen hondengedrag. Dat het niet de bedoeling is om hem te vormen naar een soort van te voren bedacht ideaalplaatje. Van jou eerlijke en altijd liefdevolle feedback op mijn eigen gedrag en de invloed daarvan op Barney heb ik enorm veel geleerd. Het is fijn om zonder “moeten” wekelijks weer geactiveerd te worden om te blijven leren. Ik heb alweer zin om aan het vervolg op de afgelopen vervolgcursus deel te nemen. Tot nu toe alvast DANK JE WEL!

Recensie voor Training
0/5
Sam, Albabull

We hadden besloten om een maatje voor onze 3 jarige Luna ( albabull) te zoeken en jawel…gevonden bij een fokker in Duitsland die stopte. Dus hij zocht een goed huis voor Sam die net 2 jaar oud was, een dominante reu. We zijn eerst gaan kijken bij Sam in Duitsland, zag er allemaal goed en vertrouwd uit….die middag nog even wezen wandelen met de honden. Dus besloten om hem te kopen. Bij ons in huis gaf het problemen met Luna die hier 3 jaar de prinses was….ze vochten met elkaar. Na 2 weken apart te houden om te wennen….dachten wij , zal het beter gaan…maar niet!….Dus professionele hulp gehaald, hoorde van Wilma Vogelaar dat Carla de Reus de juiste was voor dit interne probleem van de honden. Met deze 4 maal getraind en voldoende aanwijzingen voor ons zelf om te doen met de honden, gaat het uitstekend. Wij weten 1 ding zeker….als men niet genoeg kennis heeft van honden, haal hulp en begeleiding….wij waren onbewust totaal op het verkeerde pad en verergerden alles. Nogmaals een grote dank!!!!.. en we kunnen altijd weer met vragen terecht bij Carla!!!! Sjaak en Evi.

Recensie voor Training
0/5
Training ‘Jij en je hond’

Wij hebben geluk gehad dat Carla op ons pad kwam. Bijna drie jaar geleden kregen we onze hond Beetle. Hij had veel meegemaakt in Turkije waar hij in de bergen is gevangen. Een prachtige hond, maar ontzettend angstig voor alles wat nieuw voor hem was. Hij wilde voor alles wegvluchten, hij kon niet alleen zijn en uit angst beet hij aan de deurposten. We waren ten einde raad. Toen kregen we een tip om Carla eens te vragen. Stap voor stap leerden we omgaan met onze getraumatiseerde hond. We leerden goed te kijken naar zijn gedrag en hem op de juiste manier te benaderen. Hoewel we honden gewend waren en nooit problemen met de opvoeding van onze honden hadden gekend, was dit heel wat anders. Carla leerde ons vertrouwen te hebben en de hond te nemen zoals hij was en dat de rest dan zou volgen. Carla heeft een heel prettige manier van coachen, ze luistert goed en geeft de juiste aanwijzigingen. We hebben veel getraind en ze heeft gelijk gekregen. Beetle blijft een hond ‘met een rugzakje’ maar door de training met Carla weten wij nu hoe we met hem om moeten gaan en hij met ons. Hij luistert goed en is een meer ontspannen hond geworden. We weten dat we niet in een omgeving moeten gaan lopen met teveel prikkels, daar doen we hem geen plezier mee, maar dat is niet erg; het een lieve trouwe hond geworden, die we niet meer willen missen. Het klinkt misschien wat overdreven, maar zonder de training van Carla, was dit ons niet gelukt. Liesbeth Herfkens

Recensie voor Fotografie
0/5
Bedrijf in the picture

Prachtige foto’s voor mijn nieuwe site. Met veel aandacht en gevoel voor het vastleggen van de paarden én de sfeer van mijn bedrijf. Een aanrader! Dankjewel Carla!