Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

15Beoordelingen«1of2»
Recensie voor Training
0/5
Wat een verademing!

Bij Carla ben je op het juiste adres wanneer je niet alleen meer over je hond wil leren, Carla laat je op een prettige manier zien wat je hond nodig heeft maar ook hoe je zelf op je hond overkomt, hierdoor leer je kijken naar je hond en zien wat hij/zij nodig heeft of wil. Mijn hond maar vooral ook ik zelf zijn door deze benadering als een drie-traps raket vooruit gegaan in een paar lessen!

Carla bedankt.
Groet, Kees en die kleine smurf!

Emailadres
heijdenk@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Zoveel meer dan training

Cooper en wij hebben de puppycursus en de basiscursus gevolgd bij Carla. Voor ons was al snel duidelijk dat de training voor ons nog belangrijker was dan voor Cooper. Carla heeft ons geleerd om naar ons gedrag te kijken icm de opvoeding van een pup. Al snel leerden we: het gaat om het (willen) en kunnen begrijpen van je hond en daarop je gedrag aanpassen. Dit was voor ons een enorme eye-opener en nu (inmiddels bijna 4 maanden later) is dit nog steeds iets waar we bij stilstaan.
Carla krijgt het voor elkaar om je te leren vanuit je hond te gaan denken, als baas is die tool zo ontzettend fijn, daardoor kun je op je gevoel gaan handelen. En als we toch even twijfelen? Carla staat voor ons klaar en helpt ons weer op weg. En Cooper? Die herkent zelfs de stem van Carla door de telefoon en is dol op haar!

Emailadres
rverhoek@zeelandnet.nl
Recensie voor Puppy training
0/5
Hondentraining

De trainingen van Carla zijn echt super goed.
Voor haar staat een positieve manier van leren centraal.
Zowel in de groepstraining als de persoonlijke training geeft ze aanwijzingen hoe om te gaan met je hond. Vooral haar inlevingsvermogen voor mens en dier is geweldig. Zij geeft met haar adviezen, handvaten voor de hondenbezitter om je eigen hond beter te leren kennen. Bovendien laat ze zien hoe wij als mens nog van onze eigen hond kunnen leren. Je leert als het ware kijken door de ogen van je hond.
Op deze wijze snap je waarom de hond bepaald gedrag vertoont. Het is dan aan de baasjes om het geleerde toe te passen.
Carla is een toptrainer en een bovenal een geweldige lieve vrouw, die hart heeft voor mens en dier.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Liefs van Indy
Puppy training Hondenschool In Contact Dreischor

Carla is een lieve, warme vrouw met haar hart voor de hondjes. Goede training gehad met veel tips. Ze neemt de tijd voor jou en je hond. Ik raad de training bij Carla zeker aan. Ga zo door Carla!!!!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Bessie

Carla kwam bij ons thuis om een training tussen ons als baasjes en de hond nieuwe bewustwording bij te brengen. Wij hebben in de tijd dat ze bij ons was veel nieuwe ervaringen en inzichten mogen ontvangen. Hoe de hond op onze energie reageert, hij wij daar het beste op kunnen reageren. En wat de lievelinge plekjes zijn om de hond te belonen of te aaien. Heel fijn en verrijkend om dit te mogen ontvangen.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Behendigheid met mijn hond was nog 1 van mijn wensen

Al 35 jaar bouviers maar nog nooit behendigheid gedaan. Drie weken geleden begonnen bij Carla.
Bij behendigheid komt best veel kijken , maar wat een geweldig mens is het. Vele goede tips en aanwijzingen gehad.
Ik ben zooooo blij met de tips, Elmo en ik gaan heel goed vooruit ook buiten de behendigheidtraining. En het belangrijkste is dat Elmo het ook SUPER vind.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Onze basiscursus zit er bijna op, nog 1 les te gaan

Carla, je hebt het super gedaan. Je kijkt naar ieder individu en lost de problemen op met zowel je honden- als mensenkennis. Een hele mooie eigenschap wat jou sterk maakt in hetgeen wat je doet! Je hebt mij leren kijken door de ogen van de hond. Heel erg bedankt daarvoor en graag sluiten we aan in een vervolgcursus!

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Een superervaring!

In no time en op een hele relaxte manier pakt Carla de problemen aan waar ik met mijn hond tegenaan liep. Je merkt dat ze deskundig is. Carla geeft tips en leert je te letten op de kleinste signalen waardoor de omgang met de hond nóg fijner wordt. Voor mij een aanrader en fijn om je hond beter te begrijpen.

Emailadres
Recensie voor Training
0/5
Noor

Carla……een geweldig mens!! Samenwerken vanuit een driehoeks-uitgangspunt….hond-baasje-Carla. Kijken naar de lichaamstaal van je hond, hoe reageert het baasje en deze gedragingen zo nodig begeleiden, sturen, en stapje voor stapje vertrouwen geven. Met veel geduld, liefde voor de hond…dus niet alleen maar blindelings commando’s  aanleren met frustratie als gevolg als het niet lukt. Dit is mijn ervaring met Noor (onze flatcoated/labradoodle  een herplaatser van bijna 2 jaar) die dol is op zwemmen en los lopen langs de dijk maar niet terug aangelijnd wilde worden. ( zeer frustrerend) En dan komt Carla op ons levenspad en samen krijgen we het voor elkaar om het aanlijnen wel aan te leren…hoe dan??? Advies / tips van Carla en dit zo goed mogelijk opvolgen(niet eigenwijs zijn). En zodoende hebben we het vertrouwen van Noor weer gewonnen en heeft ze geleerd dat aanlijnen haar ook iets leuks oplevert namelijk haar vrijheid terug of een super lekker stukje worst. En het LUKT!!!! Ja echt…zooooo blij, zowel Noor als ik. Wilt u nog een voorbeeld? Eerste periode  heel ontspannen in het gras gaan zitten, geen 10x roepen maar 1x en veeel geduld en weer vrij laten, zo mooi om te zien als ze nu komt om zomaar even te snuffelen uit zichzelf!!!!!! Het is dat ik hoogtevrees hebt maar anders klom ik op de daken om het uit te schreeuwen…..heb je probleemgedrag met je hond?? Ga naar Carla de Reus en sta open voor haar werkwijze…ik hoop nog heel lang te genieten van mijn hond en de vele wandelingen langs strand, zeedijk of bos met een superblij gevoel. Thanks Carla 😘

Emailadres
Recensie voor Fotografie
0/5
Fotoshoot Dune

De fotoshoot met Carla was een leuke ervaring die er heel relaxt aan toe ging. Ze nam de tijd en pakte de goede momenten voor de foto. Dune voelde zich ook erg op haar gemak bij Carla, waardoor de foto’s erg mooi zijn geworden. Ik ben ontzettend blij met de prachtige foto’s en zou het zo weer doen!

Emailadres
15Beoordelingen«1of2»