Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

23 reviews « 1 of 3 »
Recensie voor Training
0/5
training met Axl

Veel geleerd bij Carla, in een ongedwongen en fijne sfeer. Van schuchter en in het begin lui puppy is Axl uitgegroeid tot een fijne puber. Consequent belonen van goed gedrag en negeren van wat wij niet willen is de sleutel. Carla bedankt voor een mooi half jaar.

Emailadres
rinuskleppe@hetnet.nl
Recensie voor Training
0/5
Leren om vanuit de hond te denken

Carla heeft mij geleerd om vanuit de hond te kijken. Uitsluitend gewenst gedrag belonen werpt zijn vruchten af. Door dit consequent te doen, krijg je een hond die goed luistert en dit nog leuk vindt ook!

Emailadres
Gdenboerkpn2019@kpnmail.nl
Recensie voor Training
0/5
Plezier en zelfvertrouwen

Na een redelijk uitdagende puberteit van mijn lieve, lieve labrador Bram besloot ik om weer te beginnen met trainen. Ik merkte dat de connectie tussen hem en mij verminderd was. Althans, dat dacht ik, ik ben degene die onzeker was geworden. Wat uiteraard ook impact had op Bram zijn gedrag. Carla heeft mij geholpen om dat zelfvertrouwen en het plezier weer terug te vinden in samenwerken met je hond. Ik ben weer aardig opgefrist qua kennis wat stiekem toch wel een beetje weggezakt was. Hierdoor kan ik beter inzien en aanvoelen wat Bram nodig heeft. Bram loopt weer kwispelend naast me en luistert een stuk beter. Ik ga zeker weer verder bij Carla, maar nu even pauze en vooral genieten van Bram!

Emailadres
Daphneluijsterburg@hotmail.com
Recensie voor Training
0/5
Puppycursus

Een pup in huis.. dat vergt tijd en aandacht! Carla heeft ons geleerd om onze kleine pup beter te begrijpen, zijn gedrag te herkennen en hoe we zelf hierop het beste kunnen reageren-of negeren. Daarnaast waren de lessen zeer praktisch en werd er gekeken/ besproken waar onze behoefte lag. Vragen werden altijd beantwoord of in de praktijk geoefend zodat we thuis weer verder konden. Kort samengevat een echt aanrader om van ”het niet (goed) begrijpen van je grote vriend” naar ”samenwerken met je grote vriend” te groeien. Onze pup ging met plezier mee naar de trainingen, natuurlijk ook om als afsluiting nog even gezellig met zijn vriendjes te spelen. Bedankt Carla voor je waardevolle lessen!

Emailadres
rozanne_flikweert@hotmail.nl
Recensie voor Training
0/5
Bewustwording en hanteren

Na twee individuele sessies bij Carla met onze hond, kregen we ook nog de mogelijkheid om in de maanden juli en augustus 2021, een training te volgen. Iedere donderdagavond werden we ons bewuster van het gedrag van onze hond: wat voor signaal geeft mijn hond, hoe speel ik in op het gedrag zodat de hond, in ons geval, zich veilig voelt. Belonen, gebruiken maken van je stem. We dachten dat het een cursus was voor de hond maar we keken aan het eind van de cursus terug op een stuk bewustwording bij ons zelf waar wij en onze hond beter van zijn geworden. Meer het samenspel zijn gaan begrijpen. Hebben de spelregels beter leren hanteren. Soms was een les een confrontatie met jezelf maar het gaf altijd positief resultaat en dat gaf de spirit.
Wij gaan verder met het geleerde en blijven op welke wijze dan ook contact houden met Carla.Topper!

Emailadres
c.schaafsma@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Maatwerk, lichaamstaal en interactie!!

Carla biedt maatwerk, want ze bekijkt wat voor soort hond je hebt, wat het karakter is, waar hij of zij interesse in heeft, hoe jij als baasje bent en doet en anticipeert daarop. Ze is vnl. gericht op de lichaamstaal en de interactie tussen baas en hond en om die reden had ik voor haar hondenschool gekozen. Dit heeft ze zeker waargemaakt. Je kunt haar alles vragen en ik heb veel praktische tips gekregen.
Dat de groep continu wisselt en rassen en leeftijden door elkaar lopen, vind ik een pluspunt. Dat maakt het dynamisch en extra leerzaam.
Grootste leerpunt voor mij: beredeneer alles vanuit de hond; wat maakt het voor hem leuk of aantrekkelijk?
En eigenlijk is het een leerschool voor baasjes; wij moeten het meest aan onszelf werken😜

Emailadres
jackyreinhoud@solcon.nl
Recensie voor Training
0/5
Leren en ontwikkelen

In oktober 2020 kwam Djoelz in ons leven. Djoelz is een 4 jarige bastaard afkomstig van Corfu (Griekenland) Voor Djoelz hebben we twee anderen honden gehad. Nooit eerder een training of cursus gevolgd maar nu kwamen we in een andere situatie terecht. Een hond die onzeker is in ons verkeer, gewoonten, geluiden enz. Blaft naar alle honden die op haar pad komen. We probeerden er met rust en geduld iets van te maken maar een ontspannen wandeling is het niet. Uiteindelijk bij Carla aangeklopt op het moment dat we zelf niet verder kwamen en gingen twijfelen. We hadden dringend professionele begeleiding nodig. We hebben inmiddels twee privélessen gehad en het is niet allen voor Djoelz leerzaam maar vooral voor ons. Nooit bij heel veel zaken stilgestaan. De wijze waarop Carla de training aanpakt is bijzonder; bewustwording, leren kijken naar je hond maar ook naar jezelf.
Adviezen en huiswerk. Op positieve wijze samen ontwikkelen: je hond en jij. Dank je wel Carla. We gaan verder met je!!!

Emailadres
c.schaafsma@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Puppy cursus

Met onze pup lizzy de puppycursus gevolgd bij carla.
Ik heb ontzettend veel geleerd bij carla tijdens de trainingen.
Wat ik als waardevol ervaren heb.is dat carla je leer inzien om het gedrag/lichaamstaal van je pup te herkennen.
Ze geeft je veel persoonlijke tips.
Als hond en baasje elkaar aanvoelen kun je zoveel bereiken en aanleren bij je hond.

De trainingen waren iedere keer weer zo leerzaam.carla doet het met veel enthousiasme.
Bedankt carla!!!!!

Emailadres
hvandenbos@zeelandnet.nl
Recensie voor Training
0/5
Wat een verademing!

Bij Carla ben je op het juiste adres wanneer je niet alleen meer over je hond wil leren, Carla laat je op een prettige manier zien wat je hond nodig heeft maar ook hoe je zelf op je hond overkomt, hierdoor leer je kijken naar je hond en zien wat hij/zij nodig heeft of wil. Mijn hond maar vooral ook ik zelf zijn door deze benadering als een drie-traps raket vooruit gegaan in een paar lessen!

Carla bedankt.
Groet, Kees en die kleine smurf!

Emailadres
heijdenk@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Zoveel meer dan training

Cooper en wij hebben de puppycursus en de basiscursus gevolgd bij Carla. Voor ons was al snel duidelijk dat de training voor ons nog belangrijker was dan voor Cooper. Carla heeft ons geleerd om naar ons gedrag te kijken icm de opvoeding van een pup. Al snel leerden we: het gaat om het (willen) en kunnen begrijpen van je hond en daarop je gedrag aanpassen. Dit was voor ons een enorme eye-opener en nu (inmiddels bijna 4 maanden later) is dit nog steeds iets waar we bij stilstaan.
Carla krijgt het voor elkaar om je te leren vanuit je hond te gaan denken, als baas is die tool zo ontzettend fijn, daardoor kun je op je gevoel gaan handelen. En als we toch even twijfelen? Carla staat voor ons klaar en helpt ons weer op weg. En Cooper? Die herkent zelfs de stem van Carla door de telefoon en is dol op haar!

Emailadres
rverhoek@zeelandnet.nl
23 reviews « 1 of 3 »