Recensies

Dit vertellen anderen over mij

Klik hier om een recensie te plaatsen

30 reviews « 1 of 3 »
Recensie voor Training
0/5
Kyra

Wij, Coen,Yvon en Kyra zijn heel blij met alles wat Carla ons heeft geleerd.
Kyra, onze pup was een grote stuiterbal en af en toe een ongeleid projectiel.
Door goed te leren kijken wat Kyra op die momenten nodig had is Kyra stabieler en zelfverzekerder geworden.
Het fijne van Carla is dat ze ook je eigen houding ten opzichte van de hond benoemd, en wat dit veroorzaakt.
Maar bovenal, je leert bij Carla je hond geen kunstje, je leert gewoon je hond kennen.
Een aanrader voor iedereen die wil werken aan de mooie band tussen mens en dier

Emailadres
coenschrijver@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Namens ons en lachende Skoebie: Bedankt!

Wat een fijne cursus hebben we gevolgd bij Carla! Met onze angstige, gevoelige adoptiehond was ik opzoek naar iemand met oog voor de individuele behoeftes van zowel hond als baasje. Die heb ik gevonden! Carla is positief, toegankelijk en gepassioneerd in het helpen van honden en hun baasjes. Echt een topper!

Emailadres
tiniekrouwel@hotmail.com
Recensie voor Training
0/5
Even voorstellen

Graag stel ik ons even voor:
Hond :Wolf
Ras : kruising Duitse herder-Mechelaar- Rottweiler.
Eigenaar: Solange.
Wolf was een jonge her-plaatser van 8/9 weken.
Zijn baasje kreeg epilepsie.
Ik kreeg Wolf voor mijn 50e verjaardag. (Reeds 7e hond) altijd getraind met vorige honden dus van zelfsprekend zou ik met deze ook aan de slag gaan. Maar…deze had verlatingsangst en was heel gefixeerd op mij. Als ik de kamer uit liep jankte hij vreselijk..
Ik kwam via oud-collega Judith de Pilger (hondenvoer leverancier ) in contact met Carla de Reus.
1e bezoek aan huis klikt direct met Wolf & mij.
1x in de week trainen we op locatie bij Carla . Op deze manier heb ik mijn hond leren lezen.. ik vergat vaak dat ik nog een pup heb en geen volwassen hond. Ook was het wennen omdat dit 1 hond is: was 2 of 3 gewend ..dan heb je roedel gedrag en volgt alles net iets makkelijker.
Ook is Wolf heel nieuwsgierig en ziet de kleinste dingen..
Contact & concentratie & verlatingsangst zijn 3 belangrijke trainbare dingen die tot nu toe succesvol gaan dankzij Carla’s steun & lessen .
Sinds 2 weken als tip het boekje Doggietaal aangeschaft .Thx Carla.
Het is duidelijk herkenbaar wat je leest en ziet. Leest makkelijk & je kunt het gelijk in de praktijk zien en herkennen.
De band met Wolf was al close nu beter omdat ik hem beter leer lezen in zijn gedrag, houding & ontwikkeling. Zo zie je maar dat zelf ik niet te oud ben om te leren.
De volgende uitdaging met Carla & Wolf & mezelf is speuren met de hond.
Ik ben stapsgewijs al een beetje begonnen. Blijkt voor de hond heel leuk maar vooral vermoeiend, dat had ik niet verwacht.
Juist dat wat men niet verwacht maakt de uitdaging nog leuker.
Hoop dat jullie ook nieuwsgierig zijn naar de cursus bij Carla en vooral om de band met je hond te leren ontwikkelen.
Bij deze een vrolijke poot van .Wolf & Groet van Solange

Emailadres
ziezeehome@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Bodhi & Elène

Review

Ik heb samen met Bodhi training gevolgd bij Carla en wat was dat een leuke en leerzame ervaring! Bodhi en ik heb elkaar beter leren begrijpen door middel van oefeningen, spel en plezier en daardoor een betere communicatie met elkaar gekregen. Carla kan het gedrag van honden heel goed lezen waardoor ze direct kan inspringen op de situatie. Elke training is gericht op de behoefte van dat moment en daardoor altijd waardevol voor mezelf en mijn hond.

We hebben hele mooie stappen gemaakt, meer dan ik had gehoopt! Bodhi kan nu keurig volgen, aan de voet wachten, ontspannen in spannende situaties en betere keuzes maken zonder dwang! Ik begrijp Bodhi een stuk beter en heb zelf geleerd hoe ik gewenst gedrag kan trainen en ongewenst gedrag ondervangen. Ook heb ik heel veel over mijn eigen gedrag geleerd en het effect daarvan op Bodhi.
We gaan zeker nog een keer terug voor vervolg training want met trainen ben je nooit klaar en Bodhi en ik hebben vooral ook veel plezier gehad en onze band versterkt!

Heel erg bedankt Carla! Je bent een topper!!!

Liefs Elène & Bodhi🐾

Emailadres
elene_85@hotmail.com
Recensie voor Hondentraining
0/5
Boef

Door de coronapandemie konden wij geen puppycursus volgen. Het omgaan (socialiseren) van onze Welsh terriër is hierdoor niet zo verlopen zoals wij dat gewenst hadden. Als Boef ,onze hond, losloopt in de buurt van andere honden dan gaat ze daar op af om ter rennen en te spelen. Het luisteren naar de baas is er dan niet meer bij. Toen Boef 1 jaar en tien maanden was besloten we alsnog naar een hondenschool te gaan om te kijken of we aan dit probleem iets konden doen. Na één les van Carla zijn wij met onze camper op vakantie gegaan. We hadden ondertussen wel geleerd dat we de hondentaal moesten leren begrijpen. Héél boeiend zo’n nieuwe taal leren. Eén keer tijdens een bergwandeling een hachelijk momentje meegemaakt. Boef liep los met een lange lijn achter zich aan. Opeens zag ze een hert en samen renden ze een ravijn in. Alle HIER en andere termen brachten Boef niet terug. Gelukkig kwam ze alsnog na een paar minuten tegen de helling oplopen. De lijn was gelukkig nergens achter blijven steken. Ik heb haar knarsetandend beloond voor haar ’goede’ gedrag. Ze was namelijk teruggekomen. Terug in Nederland zijn we weer naar Carla gegaan. In vier lessen hebben wij vervolgens (nog) beter leren communiceren met onze hond. Het luisteren is een stuk beter. Soms is er nog wel eens een moment tijdens het loslopen dat de soortgenoot belangrijker is dan de baas. We zien echter vooruitgang en genieten ondertussen van de communicatie in de voor ons nieuwe taal.
Bedankt Carla

Emailadres
pllslegt@gmail.com
Recensie voor Training
0/5
Recensie

Het afgelopen half jaar hebben wij met onze Duitse herder Nora (herplaatser) training gevolgd bij Carla.
Vooral de ongedwongen sfeer vonden we heel prettig, iedere hond en zijn/haar baas krijgt begeleiding aan de hand van zijn/haar behoefte.
We hebben veel geleerd over het gedrag van Nora en hoe hier op een juiste manier op te reageren, zoals de momenten om haar te belonen en ook de grenzen aan te
te geven. Dit alles heeft zeker tot een betere verstandhouding geleid. Het is een goede basis van waaruit we verder kunnen gaan!

Emailadres
famcdekker@zeelandnet.nl
Recensie voor Fotografie
0/5
Mooi mens met hart voor de hond

Wat een fantastische foto’s om de tijd van onze Lara als pup vast te leggen. Je neemt de tijd om het resultaat te krijgen waar ik naar op zoek was. Deze heb ik gekregen en meer! Het was oprecht een leuke middag met elkaar in een mooi natuurgebied. Ook Lara zie je ontspannen en je hebt haar vast kunnen leggen zoals we haar kennen.

Ook tevreden over de puppy cursus, waar ik elke week meer leer. Het is een slimme hond, die stapjes vooruit zet. Het is aan mij om in contact te zijn met haar en gewenst gedrag aan te leren. Je geeft een goed voorbeeld, wat ook goed te volgen is.

Over all, je bent een mooi mens met een hart voor de hond. Dat spreekt door in alles wat je doet. Dank je wel!Puppy fotoshoot

Emailadres
mirjam-1987-@hotmail.com
Recensie voor Training
0/5
training met Axl

Veel geleerd bij Carla, in een ongedwongen en fijne sfeer. Van schuchter en in het begin lui puppy is Axl uitgegroeid tot een fijne puber. Consequent belonen van goed gedrag en negeren van wat wij niet willen is de sleutel. Carla bedankt voor een mooi half jaar.

Emailadres
rinuskleppe@hetnet.nl
Recensie voor Training
0/5
Leren om vanuit de hond te denken

Carla heeft mij geleerd om vanuit de hond te kijken. Uitsluitend gewenst gedrag belonen werpt zijn vruchten af. Door dit consequent te doen, krijg je een hond die goed luistert en dit nog leuk vindt ook!

Emailadres
Gdenboerkpn2019@kpnmail.nl
Recensie voor Training
0/5
Plezier en zelfvertrouwen

Na een redelijk uitdagende puberteit van mijn lieve, lieve labrador Bram besloot ik om weer te beginnen met trainen. Ik merkte dat de connectie tussen hem en mij verminderd was. Althans, dat dacht ik, ik ben degene die onzeker was geworden. Wat uiteraard ook impact had op Bram zijn gedrag. Carla heeft mij geholpen om dat zelfvertrouwen en het plezier weer terug te vinden in samenwerken met je hond. Ik ben weer aardig opgefrist qua kennis wat stiekem toch wel een beetje weggezakt was. Hierdoor kan ik beter inzien en aanvoelen wat Bram nodig heeft. Bram loopt weer kwispelend naast me en luistert een stuk beter. Ik ga zeker weer verder bij Carla, maar nu even pauze en vooral genieten van Bram!

Emailadres
Daphneluijsterburg@hotmail.com
30 reviews « 1 of 3 »